Hayat Hasar Danışmanlığı Uzman Desteği

Yaşadığınız trafik kazası sonucunda oluşan bedeni hasar durumuna göre 290 bin TLsına kadar tazminat hakkınız olabilir.
Ayrıca kazanın yeni olmuş olması da gerekmemektedir. Son 8 yıla kadar geçirdiğiniz trafik kazası sonucu oluşan tazminatınızı -doğru yoldan gittiğiniz takdirde- yasal faiziyle birlikte kuruşu kuruşuna alabilirsiniz. Hem de çok kısa bir süre içinde...

Uluslararası sigorta şirketlerinden Allianz tarafından hazırlanan Risk Raporuna göre dünyada her yıl 50 milyon yaralanmalı trafik kazası gerçekleşirken, 1,2 milyon trafik kazası insanların hayatlarına mal oluyor. Raporda dünya üzerinde her 6 saniyede bir kişinin trafik kazası mağduru olduğu belirtiliyor.

Uzmanlar, kazalarda bedenen zarara uğrayan kişilerin haklarını bilmediğini bu nedenle de sigortaya ya da Güvence Fonuna başvurmadıklarını söyledi. Araştırmalar, ölüm hadiselerinde yüzde 70, sakatlık veya bedensel yaralanmalarda ise yüzde 60’a yakın başvuru yapılmadığını ortaya koyuyor.

Eğer siz veya bir tanıdığınız, bir kaza sonucu bedeni bir mağduriyet yaşadıysa yapmanız ve dikkat etmeniz gerekenler;



Bu konu sonuç olarak bir sigorta konusudur. Bu yüzden hakettiğiniz miktarı alabilmek ya da eksik almamak için mutlaka sigorta mevzuatına hakim, bürokrasiyi bilen ve güvenilir profesyonel firmalarla çalışmalısınız..

Daha Fazlası: http://www.hayathasar.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hasar Danışmanlık Nedir

HASAR DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ